Billiga hotell i Stockholm

Letar du efter billiga hotell i Stockholm? När man är ute på rundresa eller bara är ett gäng glada vänner som vill uppleva staden och inte lägga alltför mycket pengar på sovplatsen kan det vara en idé att leta sig lite utanför citykärnan. Här finns det möjlighet att leva billigt – även i Stockholm. Vår stora och myllrande huvudstad kryllar av vandrarhem och billiga hotell, här nedan listar vi ett par av de alternativ som finns att tillgå:

Acco Hostel - från 180 kr per natt

Acco Hostel på Södermalm är kanske det allra billigaste alternativet för dig som vill bo innanför tullarna. Det är ett vandrarhem med gångavstånd till Gamla Stan och priser så lågt som 180 kr per natt.

Solna Hotell och Vandrarhem från 290 kr

En bit utanför centrala Stockholm kan du hitta Solna Hotell och Vandrarhem som är ett av de billigaste du hittar i Stockholm, för att kunna bo där samtidigt som du snabbt och bekvämt vill ta dig in till stan rekommenderar vi dock bil. Om det inte är just Solnaområdet du vill besöka förstås. Passa på att besöka Mall of Scandinavia.

Hotell Gustav Vasa från 545 kr

Trots att Hotell Gustaf Vasa ligger så bra till vid Odenplan så är det ett av Stockholms billigare hotell. Det här är helt klart ett prisvärt hotell för dig som inte vill spendera allt för mycket på sovplatsen utan är här för att uppleva stadens puls.

Quality Hotel Nacka från 490 kr

I Nacka, ungefär 10 minuter från Slussen, hittar du prisvärda Quality Hotel Nacka som erbjuder väl tilltagna rum för en billig peng. På några minuters bussfärd tar du dig in till Gamla Stan eller till någon av de andra sevärdheterna inne i stan. På bekvämt avstånd, alldeles runt hörnet, finns Sickla Galleria om du vill uppleva bra shopping och mysiga fik närmare hotellet.

Sök hotell