Bo billigt i Stockholm

När man är ute på luff eller bara är ett gäng glada vänner som vill uppleva stad och inte lägga alltför mycket pengar på boende finns det möjlighet att leva billigt – även i Stockholm. Vår stora och myllrande huvudstad kryllar av vandrarhem och billiga hotell, här nedan finns ett par av de alternativ som finns att tillgå:

Acco Hostel – från 180 kr per natt

Acco Hostel på Södermalm är kanske det allra billigaste alternativet för dig som vill bo innanför tullarna. Det är ett vandrarhem med gångavstånd till Gamla Stan och priser så lågt som 180 kr per natt. Läs mer…

Solna Hotell och Vandrarhem från 290 kr

En bit utanför centrala Stockholm kan du hitta Solna Hotell och Vandrarhem som är ett av de billigaste du hittar i Stockholm, för att kunna bo där på ett angenämnt sätt krävs dock bil (om det inte är just det området du vill besöka förstås). Läs mer om Solna Hotell och Vandrarhem.

Hotell Gustav Vasa från 545 kr

Trots att Hotell Gustaf Vasa ligger så bra till (Odenplan) så är det ett av Stockholms billiare hotell. Det här ett helt klart prisvärt hotell för dig som inte vill spendera allt för mycket. Mer information om Hotell Gustav Vasa.

Quality Hotel Nacka från 490 kr

I Nacka hittar du prisvärda Quality Hotel Nacka som erbjuder väl tilltagna rum för en billig peng, några minuters bussfärd tar dig till gamla stan eller någon av de andra sevärdheterna och alldeles runt hörnet finns Sickla Galleria. Mer om hotellet…

Sök hotell