Hotell nära Norrmalm

Norrmalm är en del av Stockholms innerstad, och innefattar i stora drag området kring Hötorget och gränsar till bland annat Vasastaden och Östermalm. Med tanke på att området ligger mitt i Stockholm är utbudet här när det gäller nöjen och annat i det närmsta obegränsat. Här finns flera shoppinggator och köpcentrum för den shoppingsugne, som passar såväl små som lite större plånböcker, och gatorna kantas av moderna caféer och uteserveringar. Hötorget är ett välkänt torg i Stockholm där man kan köpa alltifrån grönsaker och frukt till blommor, brända mandlar och mobilskal, och på söndagarna brukar det anordnas en loppis här då man kan fynda såväl kläder och antikviteter som LP-skivor och gamla böcker. Vid Hötorget finns också en stor biograf och en saluhall, och i hörnet Kungsgatan och Sveavägen hittar man det berömda Konserthuset där Nobelpriset i medicin, fysik, kemi och litteratur delas ut den 10 december varje år.
För den som väljer att bo på Norrmalm finns det en hel del hotell att välja mellan, alltifrån enklare vandrarhemsvarianter till lyxiga hotell med stora sviter. Oavsett vad man väljer har man nära till det mesta när man bor på Norrmalm, som ibland också brukar beskrivas som ett något modernare alternativ till det bohemiska Södermalm.

Hotel Hellsten

Hotel Hellsten

Hotel Hellsten ligger i ett lugnt läge på Luntmakargatan på Norrmalm. I en byggnad från sent 1800-tal bor du i närhet till det mesta Stockholm har att erbjuda.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 1.9/5
Läs mer
Berns Hotell

Berns Hotell

Invid Norrmalmstorg, mellan Chinateatern och Dramaten, ligger Berns Hotell. Förutom hotell finns även Berns Salonger med konsertlokal och nattklubb i byggnaden.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5
Läs mer
Hotel Bakfickan

Hotel Bakfickan

På Norrmalm i Stockholm ligger det fräscha och charmiga Hotel Bakfickan. Bara några minuter från hotellet finns Drottninggatan, Stureplan och Vasastans alla restauranger.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 1.5/5
Läs mer
August Strindberg Hotel

August Strindberg Hotel

Vid Norra Bantorget i stadsdelen Norrmalm ligger August Strindberg Hotel. Den som vill ta en drink i solen under sommaren kan göra det på hotellets utomhusrestaurang Gården.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 4.0/5
Läs mer
Nobis Hotel

Nobis Hotel

På Norrmalmstorg ligger lyxhotellet Nobis Hotel. Hotellet är för dig som vill ha den ultimata upplevelsen där grym service möter modern design.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.3/5
Läs mer
Radison Blu Royal Viking Hotel

Radison Blu Royal Viking Hotel

På Vasagatan intill Stockholms centralstation ligger Radison Blu Royal Viking Hotel. Hotellet är modernt och har dessutom Stockholms kanske bästa läge.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.8/5
Läs mer
Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

På Norrmalm ligger det fyrstjärniga hotellet Hotel Birger Jarl. Hotellet har en stilren inredning och på takvåningen finns ett gym med utsikt över Stockholm.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.3/5
Läs mer

Sök hotell