Hotel Birger Jarl

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.3/5

Beskrivning av Hotel Birger Jarl:

Hotel Birger Jarl Hotel Birger Jarl är ett fyrstjärnigt hotell som ligger på Norrmalm, här ska du bo om du vill ha en extra guldkant på din hotellvistelse! För den som vill ha en snygg och stilren miljö att bo i så är Hotel Birger Jarl rätt val, det finns dessutom specialutformade designrum för den som inte nöjer sig med vad som helst. Hotellet lämpar sig både för privata vistelser och för affärsresor och konferenser, då de har en ny konferensvåning som rymmer upp till 550 deltagare. På hotellets takvåning finns en gymanläggning där du med utsikt över takåsarna kan få in ett träningspass innan du går ner till den utsökta frukosten. Förutom frukost erbjuder Hotel Birger Jarl också lunch och en trevlig middagsrestaurang, där du även kan ta dig en välskakad drink i hotellets bar. Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Norrmalm  
 1. Pia

  Kan erkänna att mina förväntningar var högt ställda inför vistelsen på Birger Jarl men dessa infriades i stort sett redan vid ankomsten. Små detaljer är vad som ger gästen det där lilla extra och gör att man vill komma tillbaka vilket vi gärna gör igen.

 2. Rocker

  Jag har bott 2 nätter totalt på Birger Jarl och måste säga att det var perfekt. Det är modernt, rent och snyggt. Enda som var lite konstigt var rum utan fönster.

 3. Jacob

  Första intrycket av rummet blev dåligt då det vi fick var illa och slarvig städat med bland annat papperskorg i badrummet som inte var tömd från föregående gäster. Städningen blev dock bättre under resten av vistelsen.

 4. Anna

  Rummen var helt ok och det var snyggt och så men de bygger just nu utanför vilket inte var så kul. Man hörde inte så mycket men ändå, hade varit trevligare om man slapp containrar utanför. Nära till det mesta annars och bra mat.

Skriv Recension:

Sök hotell