Hotell nära Solna

Solna har kanske främst varit känt för att inhysa Råsundastadion, som är nationalarenan för Sveriges herrlandslag i fotboll. Dessutom är det hemmaplan för AIK, och även för Djurgården och Hammarby när det vankas Stockholmsderby. Dock så kommer den här tiden snart att vara över, i och med att bygget av den nya nationalarenan närmar sig sitt slut – som också den kommer att ligga i Solna. Den här nya arenan kommer att rymma upp till 67 500 personer vid konsertevenemang, och kommer dessutom att ha ett enormt köpcentrum i anslutning till arenan med plats för 250 butiker. Ett av de första, och största, evenemangen som kommer att hållas på den nya nationalarenan, som går under namnet Friends Arena, är tre kvällar i november 2012 med DJ-trion Swedish House Mafia. Dessutom kommer Melodifestivalens final äga rum här under 2013.
Solna ligger på bekvämt avstånd från centrala Stockholm, och har goda förbindelser in till stan med både buss, tunnelbana och pendeltåg. Man når Stockholms centralstation på omkring 15 minuter, så det är med andra ord en bra idé att välja att bo på hotell i Solna under sitt Stockholmsbesök. Känner man för att hålla sig i Solna finns en hel del saker att hitta på även här. Vi har till exempel Solna centrum, ett stort köpcentrum med mer än 120 butiker och restauranger. Sedan finns här flera vackra naturområden, som till exempel Hagaparken och Ulriksdals Slottspark där man kan njuta av vackra omgivningar och kanske en god picknick?

Solna Hotell och Vandrarhem

Solna Hotell och Vandrarhem

I Solna, endast 10 minuter från innerstaden, ligger Solna Hotell och Vandrarhem. Här bor du för en billig penning och du kan välja mellan flertalet olika typer av rum.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.8/5
Läs mer

Sök hotell