Hotell nära Kungsholmen

Kungsholmen, som är en ö i östra Stockholm, är ett så kallat ”up and coming”-område i Stockholm som hela tiden växer i popularitet, dels bland stockholmarna själva men också turister börjar alltmer upptäcka Kungsholmen och allt vad området har att erbjuda i form av spännande butiker och restauranger. Området liknar till viss del Södermalm, men är något större och mer ”stadsinfluerat” än sin södra kamrat. På Kungsholmen har man nära in till centrala Stockholm, man kan antingen välja att ta en skön promenad längs vattnet eller också hoppa på bussen eller tunnelbanan och nå city på ett par minuter.
Kungsholmen erbjuder en hel del fina platser man kan ströva omkring på, antingen gator som kantas av butiker och matställen, eller också parker med stora grönområden, som till exempel Rålambshovsparken som är en mycket populär mötesplats för stockholmare om sommaren, där de syns grilla, spela brännboll eller bara hänga. Bor man på Kungsholmen har man också relativt nära till Drottningholms slott, det kungliga slottet där kungen och drottningen har sin officiella bostad. Dit kan man åka antingen med bil, buss, cykel eller med en båt som går från Stadshusbron. I och med att fler och fler turister börjat hitta till Kungsholmen har också hotellen blivit fler, och idag finns här ett stort utbud av såväl enklare hostels som riktiga lyxhotell.

Courtyard by Marriott Stockholm

Courtyard by Marriott Stockholm

I de centralare delarna av Kungsholmen ligger hotellet Courtyard by Marriot Stockholm. Hotellet har luftiga rum med modern inredning och utsikt över Mälaren.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.7/5
Läs mer
Stockholm Hostel

Stockholm Hostel

På Kungsholmen ligger Stockholm Hostel för den som vill bo billigt men bra. Här har du närhet till restauranger, shopping och nöjesliv.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.4/5
Läs mer
Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments

För den som vill bo i lägenhet under sin vistelse i Stockholm finns Sky Hotel Apartments på Kungsholmen. I lägenheterna finns bland annat kök, gratis internet och LCD-tv.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.0/5
Läs mer
Hotel Aldoria

Hotel Aldoria

Hotel Aldoria ligger på Kungsholmen med närhet till bland annat Västermalmsgallerian och många trevliga barer och restauranger. Här blir du behandlad som en kunglighet med exklusiva sängkläder, gratis badprodukter och bra service.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.4/5
Läs mer
First Hotel Amaranten

First Hotel Amaranten

På Kungsholmen, endast några minuter från Stockholms centralstation, ligger First Hotel Amaranten. Här bor du med närhet till stadens shoppinggator, nöjesutbud och restauranger.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.8/5
Läs mer
Hotel Haga Kristineberg

Hotel Haga Kristineberg

I en lugnare del av Kungsholmen ligger Hotel Haga Kristineberg. Här bor du med endast 10 minuters avstånd från Stockholms stadskärna.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5
Läs mer
Connect Hotel City

Connect Hotel City

På Kungsholmen, nära Centralstationen, ligger Connect Hotel. Hotellet har en trendig inredning med moderna färgval och mönster.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 1.7/5
Läs mer

Sök hotell