Hotell nära Nacka

Nacka är ett område en bit sydost om Stockholm, som till största delen präglas av sina vackra naturområden och närheten till vatten. Med en kort bussresa når man mysiga Södermalm, och ytterligare en kort färd vidare befinner man sig i de allra mest centrala delarna av Stockholm. Nacka är en perfekt bas för den som vill kombinera sin storstadssemester med lite lugn och ro, närhet till natur och andra avkopplande miljöer. Skulle ett shoppingbehov ändå uppstå behöver man inte åka in till centrala Stockholm för att stilla det. Då kan man istället bege sig till Nacka Forum, ett av Stockholms största shoppingcenter med 150 butiker, caféer och restauranger.
Precis på gränsen mellan Södermalm och Nacka finns en utsiktsplats vid namn Fåfängan, som med sin trädinramning av vackra lindar blivit ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadsbild. Häruppe finns också en kombinerad restaurang och café, där man kan avnjuta en god kanelbulle, en räkmacka eller ett glas vin tillsammans med den vackra utsikten. När det gäller hotell i Nacka kännetecknas även de av lugn, ro och närheten till det fria. Många av hotellen har en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, och man kan avnjuta sin frukost i lugn och ro med naturen utanför fönstret.

Hotel J

Hotel J

I Nacka ligger designhotellet Hotell J, som har utsikt över Djurgården. Hotellet passar för den som vill bo lugn men ändå nära stadens puls.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.9/5
Läs mer
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka

Vid Sickla Shopping Centre i Nacka ligger Quality Hotell Nacka. Området är naturnära och på tio minuter tar du dig till Slussen på Södermalm.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.3/5
Läs mer

Sök hotell