Weekend i Stockholm

Weekendpaketweekend i stockholm - tips på hotell

För er som är sugna på en weekend i Stockholm erbjuder många hotell specialkomponerade weekendpaket till sina gäster för att helgen i staden båda ska motsvara deras förväntningar och förgyllas lite extra. Det kan vara allt från en presentpåse med lite smått och gott, till champagne, massage och middag eller biljetter till någon show i närheten.  Nedan kan du läsa om några av de vanligaste erbjudanden som finns att tillgå.

Romantisk weekend

De absolut populäraste paketen är för de älskande tu. En romantisk weekend kan karakteriseras av de klassiska rosbladen spridda över sängen, av bubbelbad och champagne eller av tre rätter att avnjuta med gott vin, efter en sakta promenad genom Gamla stan. Ta en titt på olika hotell och välj det som passar just er.

Guldkantsweekend

Efter en lång vinter med kyla, slask och snö, eller en stressig jobbperiod, kan det vara oerhört givande att få ro om sig själv lite extra. Vad passar då inte bättre än att ta in på hotell, glida ner i varmt, ångande vatten med ett glas bubbel i ena handen? Många hotell erbjuder paket det där lilla extra, som både smakar och känns – för att helgen ska bli avkopplande och en plats för återhämtning, mitt i en spännande storstad som Stockholm.

Spawe1023266-stonesekend

Du som vill ligga lite längre där i badet kanske borde boka en weekend med tema spa? Börja dagen med att kliva in i en ångande bastu, för att sedan få en helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Det är många hotell som erbjuder spaupplevelser. Ofta kan man välja och vraka bland olika behandlingar – helt beroende på vad man behöver unna sig.

Tjejweekend

Många hotell erbjuder ofta specialanpassade paket. Varför inte välja ett som gör att den efterlängtade tjejhelgen blir både rolig och magisk? Kanske kan shopping åtföljas av en teaterföreställning och en trerättersmiddag? Eller varför inte spännande museibesök kombinerat med helkroppsmassage och vinprovning? Möjligheterna är många och spännande för goda vänner i den myllrande huvudstaden.

Sök hotell