Hotell nära Kista

Kista är en relativt ny stadsdel, åtminstone är den ny för de flesta turister. Beläget i västra Stockholm, med enbart en knapp halvtimmes restid med tunnelbanan in till centrala Stockholm, är Kista ett bra val för den som vill bo med bra läge, men ändå inte ”mitt i smeten” med allt vad det kan innebära av störande ljud, stora folkmassor och liknande.
I Kista lever man ändå långt ifrån isolerat. Här finns ett av Stockholms största köpcentrum, Kista Galleria, med 180 butiker och så generösa öppettider som 10-21 sju dagar i veckan! Dessutom finns här en biograf, bowlingbanor och en foodcourt med 20 restauranger som serverar mat inspirerad av såväl USA och Indien som Mexico och Thailand. Kort sagt, det mesta man kan tänkas behöva under ett och samma tak! Skulle man vilja komma bort från storstadspulsen lite, och kanske njuta av en picknick ute i det fria, kan man bege sig till Järvafältet, ett stort område med ett naturreservat en kort bit ifrån Kista. När det gäller val av hotell i Kista finns egentligen bara ett alternativ värt att nämna, nämligen Scandic Victoria Tower som med sina 34 våningar, och med en bar högst upp, erbjuder en magnifik utsikt över Stockholm.

Scandic Victoria Tower

Scandic Victoria Tower

Bredvid den stora Kistamässan i Kista ligger Scandic Victoria Tower. Här kan du bo på någon av hotellets 34 våningar med en fantastisk utsikt över Stockholm.

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5
Läs mer

Sök hotell