Hotell i Stockholm City

Att bo mitt i Stockholm city har många fördelar då du har nära till såväl stora shoppinggator som till intressanta sevärdheter. För dig som önskar bo centralt på ett hotell i Stockholm city så finns det många bra hotell att välja emellan. Nedan har vi listat några omtyckta favoriter:

Stockholm City

Hotell i Stockholm city

  1. Clarion Sign, Clarion Sign ligger bara ett mkt kort stenkast från centralen och det är lättpromenerat längs Vasagatan. Helt klart ett City-hotell med otrolig standard på rummen.
  2. Rica Hotell Kungsgatan, Kungsgatan är lätt tillgänglig från centralstationen och Rica Hotell Kungsgatan är något alldeles extra. Det är värt att åka till Stockholm och bara stanna på hotellrummet.
  3. Hotell Kung Carl, Kung Carl är ett av Stockholm Citys absolut bästa hotell. Mängder av fint folk från förr har valt Kung Carl när de besökt Stockholm och hotellet har inte bara traditioner, det är högklassigt dessutom.

Stockholms stad anses av många vara en av de vackraste städerna i världen med sin ständiga närhet till vattnet, sin renlighet och de många fina parkerna. Staden är även känd för sin unika arkitektur och därför hittar vi även en mängd spännande byggnader runt om i staden. Att bo några nätter på ett trevligt hotell i Stockholm city kan med andra ord ses som väl spenderade pengar för att få uppleva stadens härliga atmosfär.

Sök hotell