Clarion Hotel Sign

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 4.0/5

Beskrivning av Clarion Hotel Sign:

Clarion Hotel Sign Clarion Hotel Sign är ett av Stockholms nyaste och fräschaste hotell i city. Beläget nära Centralstationen och Casino Cosmopol med kort gångavstånd till Sergels torg och Kungsträdgården. Alltså mitt i city med närhet till alla kommunikationer du kan tänkas behöva, restauranger, barer, shopping och nöjen. Det som gör Clarion Hotel Sign unikt är att hotellet är fyllt av konst, musik och design. Du finner möbler från några av Skandinaviens främsta formgivare och varje våningsplan representerar ett skandinaviskt land med fotokonst och design. Hotellet har även ett eget spa, Selma CitySpa+, som erbjuder olika paket till förmånliga priser till hotellets gäster. Selma CitySpa är beläget på hotellets åttonde våning med oerhört fin utsikt över stadens takåsar. Här har du tillgång till gym, personliga tränare, bastu, en uppvärmd utomhuspool och självklart välgörande spabehandlingar. Under sommarhalvåret är dessutom hotellets takterrass öppen, där många väljer att avnjuta en drink och se ut över Stockholms takåsar. Hotellets egen restaurang American Table är, som namnet antyder, starkt inspirerad av amerikansk mat men även av amerikansk kultur, musik, konst och litteratur. Blanda detta med fräscha svenska råvaror och du har en riktigt inspirerande mat- och dryckesmeny att njuta av. Rummen på Clarion Hotel Sign är modernt designade med sängar från DUX och utrustade med TV, minibar och gratis internet. Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralt  
 1. Magnus

  Jag bodde 2 nätter på Clarion Sign i veckan och vill dela med mig lite av mina upplevelser. Rummet (ett superior-dubbelrum) var fantastiskt. Det var smakfullt och snyggt på alla sätt och hade en otrolig utsikt över parken utanför.

  Frukosten som många talar väldigt bra om hade väldigt hög kvalité men det blev lätt rörigt i restaurangen och det blev båda morgnarna en ganska hög ljudnivå. Om det funnits mer utrymme eller en smartare ordning på buffén hade det varit bättre.

  Tyvärr var maten i restaurangen en besvikelse, det var ganska smaklöst och tråkigt trots ett relativt högt pris(beställde till rummet för en ganska hög extrakostnad dessutom). Jag rekommenderar verkligen Clarion Sign men vill samtidigt rekommendera att gå till någon av de många restaurangerna i närheten istället för att äta där.

 2. Marie

  Jag måste bara säga att rummen är fantastiska, fönster från golv till tak och utsikt över en fantastisk stadsmiljö/park. Clarion Sign var klart värt pengarna, dessutom riktigt nära till Centralstationen.

 3. Lovisa

  De sköna sängarna och det trevliga rummet gjorde det att det tog emot att gå upp på morgonen.

  För andra barnfamiljer rekommenderar vi att söka upp en mer familjevänlig restaurang på kvällen än att äta på hotellet, då vår dotter på 2 år inte riktigt uppskattade den högre ljudnivån.

Skriv Recension:

Sök hotell