Queen’s Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.6/5

Beskrivning av Queen’s Hotel:

Queen’s Hotel Om du vill bo centralt till ett bra pris ska du boka rum på charmiga Queen's Hotel som ligger på Drottninggatan, mitt i Stockholm. Den klassiska fastigheten som inhyser hotellet byggdes i slutet av 1800-talet och atmosfären från sekelskiftet har bevarats på hotellet, utan att de för den delen saknar någon modern komfort och teknik. Du kan antingen få ett rum mot den levande Drottninggatan, mot Olof Palmes gata eller mot den lugna innergården. Du kan alltså själv välja vilken prägel du vill att din hotellvistelse ska ha! Genom att bo på Queen's Hotel får du ett helt fantastiskt läge där du har nära till allt du kan tänkas vilja ha. De många butiker, restauranger och caféer som ligger på Drottninggatan kan enkelt underhålla en i flera timmar, och det är raka vägen ned för gatan för att komma till sevärdheter som Kungliga Slottet, Rosenbad och de många gränder som finns i Gamla Stan. Ett tips är att besöka det anrika Centralbadet som ligger tvärsöver gatan. Hotellet har nära till Stockholms Centralstation där i sort sett all kommunikation passerar eller utgår ifrån, så att ta sig dit du vill är oerhört smidigt. Kort sagt är Queen's Hotel helt rätt om du är ute efter ett centralt hotell med anrik atmosfär till ett bra pris! Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralt  
  1. Camilla

    Föll direkt för den mysiga inredningen, vackra trägolven och den trevliga atmosfären. Personalen var dessutom hjälpsam med vårt önskemål att få checka ut lite senare på avresedagen.

  2. Birgitta

    Åkte till Stockholm för att se pjäsen Trettondagsafton på Stadsteatern med tre av mina arbetskollegor. Från hotellet hade vi gångsavstånd till teaterna och närheten till ett glas vin efter pjäsen. Priset på rummen var vad vi föll för, betyget blir inget annat än prisvärt alternativ med trevligt bemötande från personalen.

Skriv Recension:

Sök hotell