Elite Hotel Stockholm Plaza

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.6/5

Beskrivning av Elite Hotel Stockholm Plaza:

Elite Hotel Stockholm Plaza

Om du vill bo på ett av de bättre hotellen när du besöker Stockholm, då ska du välja att bo på Elite Hotel Stockholm Plaza. Beläget på Birger Jarlsgatan ett stenkast från Stureplan och Östermalms shoppinggator ligger den vackra byggnaden från sent 1800-tal. Som gäst får du bo i rum som är gediget renoverade för att omsorgsfullt behålla charmen från sekelskiftet, men fortfarande ha alla moderna bekvämligheter. Vill du ha lite extra av den ursprungliga känslan ska du välja att bo i någon av de fyra sviterna där stuckatur och kakelugnar har bevarats.

Om du är ute efter något mer än den roomservice som Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder så ska du bege dig till bottenvåningen där du finner restaurangen Vassa Eggen Steak House. En hyllad restaurang där maten alltid står i fokus, och om du är en köttälskare är Vassa Eggen ditt paradis. Miljön är ung och modern, en perfekt kontrast mot hotellets i övrigt klassiskt moderna miljö.

Elite Hotel Stockholm Plaza, 3.6 out of 5 based on 11 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Östermalm  
  1. Efter några nätter på Stockholm Plaza så måste jag säga att jag är mycket nöjd. Jag brukar i vanliga fall bo på ett annat hotell alldeles intill men då det var fullbokat valde jag att testa. Det jag är allra mest nöjd med är Room Servicen, en fantastisk måltid på rummet som kom från ovan nämnda Vassa Eggen. Särskilt bra var deras Toast Skagen.

    Jag måste också säga att hotellet skött sig fantastiskt när det gäller service och det är mycket prisvärt för ett så högklassigt hotell. Är en mycket nöjd kund.

  2. Karin

    Fick ett fint rum med stora fönster och stormtrivdes under min tid på Stockholm Plaza. Tack från Skövde!

Skriv Recension:

Sök hotell